dimecres, 24 de febrer del 2010

Iker Pou a Demencia senil 9a+ Margalef

Hola a tots i totes!!

Seguidors del blog dels Tascons, ho sentim perquè ja fa uns dies que no publiquem cap post. Tots estem bastant atrafegats i no estem sortint tant com ens agradaria.
La darrera noticia és la publicació d'un vídeo dirigit per en Jordi Canyigueral i on hi he col·laborat ocupant-me de la direcció de fotografia.
L'equip tècnic el completava en Lluís Capdevila que ens va fer un cop de mà el segon dia de rodatge.

Tot i el fred ha estat un gran plaer poder treballar amb en Lluís, en Jordi a l'equip tècnic i l'Iker i en Baldiri a l'equip artístic, ja que des del primer moment especialment l'Iker ens han fet sentir en bona companyia. (cosa d'agraïr tractant-se de l'elit mundial).

Han sigut un parell de jornades intenses de gravació al desplom del laboratori de Margalef, amb l'Iker donant-ho tot (gràcies de nou) i en Baldiri assegurant-lo i aguantant el fred i el fang com un campió (ets lo puto amo Baldiri). Després de cada jornada anàvem a l'escalfor del refu de Margalef on en Jordi Pou ens delectava amb uns magnífics sopars i on acabàvem la jornada fent petar la xerrada, com no : d'escalades. En Jordi, apart de cuinar super bé ha "cuinat" aquesta bestiesa de via, 9a+ "natural" confirmat pels dos únics repetidors: Cris Sharma i Iker Pou.



Aquí es veu l'impresionant desplom que recorre Demència senil, que cansa només de mirar-lo. Ni em vull imaginar què pot ser tirar de bidits i monodits amb els peus penjant per aquesta roca.
També es veu com en Canyi prepara la grua que va muntada a sobre la auto caravana.



En fi, sempre surten els típics problemilles tècnics d'última hora que van fer suar en Jordi. Finalment es van solucionar abans de començar la jornada. El pollastre estava servit i un bon nombre de curiosos observaven atentament les nostres evolucions.



La grua a sobre l'auto caravana feia goig de veure. Una bona solució que et permet guanyar recorregut de braç i ens va anar de perles. Un gran encert per part de'n Canyi.


Així van quedar en Lluís i en Jordi després de la primera jornada. Aquí repassen les imatges de la jornada al refu tot esperant el sopar o potser miren el pornotube?

Tothom ha quedat encantat amb el resultat final i ha tingut 27000 visites en una setmana , cosa que deixa enrere molts dels videos que volten per Internet. Esperem que tingui continuïtat.

Felicitats a tot l'equip.




El japo no sabem qui era i es va posar per la foto com a caganer del pessebre. D'esquerra a Dreta: El gran Baldiri, Iker, Jordi Canyi, Jo mateix, Lluís i Jordi Pou el guarda i equipador de demència senil.



Salut i roca.