dilluns, 29 de juny del 2009

EASY RIDER

El dissabte ens decidim per anar a l'aeri, la famosa easy rider és la via més factible que ens sembla que podem fer! Fa mesos que no escalem plegats i després de la ruta drac gos de la setmana anterior creiem que ja estem preparats!L1: Es tracta d'un inici no gaire compacte,per anar a trobar una canal protegida amb algun clau i algun parabolt...és una mica fineta però ja ens demostra per on van els trets...el segell Ballart es veu arreu. L2: Després del petit diedre, venen uns passets més difícils que deuen ser 6a+ o alguna cosa així.Els passos estan perfectament protegits i per tant no és obligat...surts per una panxeta a la dreta i després d'uns metres de placa fas R.

L3: En Pau ha de fer uns metres sense cap assegurança abans d'arribar a l'extraplom on hi ha un seguro...abans es distreu a posar una baguetilla en un bolo que qui sap si aguantaria en cas de... però tot resulta perfecte!Després li toca escalar amb poques assegurances...que n'és de bonic ...L4: Resulta que després de divisar el parabolt molt lluny,allà a l'esquerre, em decideixo d'anar-lo a caçar.És un llarg finet que a poc a poc es posa dret...poques assegurances "and amazing"!
L5: Aquest llarg també ha d'anar a caçar el primer seguro...després tira cap a l'esquerre i R.
L6: En Pau arribant al curt llarg de roca mediocre i final a l'estil Hobbiton!

Els darrers llargs ban per la dreta d'una aresta força bona, amb poques assegurances i roca escel.lent... en definitiva una obtra mestre de Montserrat i l'amic Ballart!i que per molts anys n'hi hagin!

3 comentaris:

JORDI QUELLOS LLOBET ha dit...

ale!!! quin disfrute!!!
Pau que t'estas posant les piles a marxes forcades, ehhh? Aixi m'agrada! Que ens activem amb vies com deu mana!

Apa, una abracada i a veure si mantenim el ritme!

RUMBA TEAM ha dit...

ostia quellos, tot un honor saber i dir que vares compartir corda amb mi en aquesta via!!

vosaltres a veure si tant de caçar, a la seguent hi haureu de portar les escopetes!!jaja

felicitats, bona cacera!!

Bernat

pau ha dit...

Segell ballart has d'anar tranquil o ets pell. Encara em flipa l'obertura en 12 h d'aquesta via tant maca.
Quellos em vai posant les piles mica en mica no et pensis, amb la nena no resulta gens fàcil trobar el moment, però de moment estem fent cosetes que ja és molt i jo estic totalment agraït per això. Apa cuideu-vos tots molt i tu tb Bernat. I xicu quan anem a pescar???