dimecres, 8 d’agost del 2012

Aiguestortes,Via Cuanto Cuesta

Per fi, després de molts anys de no escalar plegats, el grup Embarques Team es retroba per gaudir de la muntanya. El lloc és increïble. Per gaudir de la tranquil.litat, de les baques i els seus escatllots, i de la bona companyia.

La via es troba situada a l'esquerre d'una canal que parteix en dos la cinquena agulla de Dellui.
Ressenya del llibre "les 100 millors escalades de Catalunya"
Aproximació a la via

La via es troba en un lloc solitari, però a prop del refugi estany llong i del pas del cami dels carros de foc. Tot i això s'hi està molt tranquil.


L1: Bonic llarg de fisures i diedres a protegir. Bona roca i tirada llarga.

L2: Llarg espectacular per disfrutar...en Kellos i jo plorem a mesura que l'anem fent de segon. També és ben net però de fàcil protecció.

L3: Placa amb un sol pito al centre on no sabem si anar a l'esquerre o a la dreta. Vaig a la dreta però finalment haig de fer una petita travessia a l'esquere per pillar la reunió.

L4: Placa i sostret equipat de bon fer. També molt guapu.

L5: Tirada amb un pito sortint a la placa que et porta a un sostre força guapu i protegit per un parabolt. Sortint del sostre hi ha una fisura amb dos parabolts i no has de posar-hi res si no vols. Per la tònica de l'escalada potser no hi farien falta...però els vam xapar,com no!


L6: Paret final fins a dalt. Més fàcil i sinuós.

Tornada al campament que ens esperen unes voldamm que hem pujat i banying al llac en pilota picada,...demà farem l'esperó esmolat.

1 comentari:

Unknown ha dit...

As reported by Stanford Medical, It is indeed the ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh 19 KG lighter than we do.

(And realistically, it is not related to genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING to "how" they are eating.)

BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

Tap this link to discover if this easy quiz can help you release your real weight loss potential