dimarts, 11 de novembre del 2008

REVOLUCIONES CELESTES+TORMENTA DE VERANO

Comencem l'escalada a la paret den Solé i Massip, a l'àrea de la Vinya Nova. El dia comença gris però la confiança és cega. Farà bon temps! Anem a escalar en Jordi, en Rafel, en Tersi, la Maria i jo. Dues cordades per fer les dues vies de manera alternada.

Revoluciones Celestes 6C (6a obligat)
En Jordi comença el primer llarg de 6C. Fa fred i al principi té un pas de blog força exagerat. Als pocs metres d'escalada se sent un cloc cec i clar...en Jordi es queixa, i amb raó, se li ha tret l'ombro de lloc. És un crac però, amb l'ajuda del metge Rafi, l'ombro torna a lloc i continuem l'escalada!

L1: En Jordi i en Rafel fent el primer llarg. Després d'un pas fort, una secció continuada i disfrutona fins arribar a R. La roca és excelent!



L2: En Rafi al pas del sostre del llarg de 6B. Una mica finet! aquí canvia la tònica. Pocs seguros i alegria. Un llarg molt disfruton.Roca escel.lent!
L3: En Jordi disfrutant de la roca, el sol i l'alegria de les expansions!!!Un Bon 6a, amb alejes considerables!

Tormenta de Verano 6C (6a/b obligat)

Linia molt i molt bona, amb roca excel.lent i grau mantingudet. La primera tirada és un 6b llarg, bo i amb els seguros no gaire a prop. és realment molt bó. La segona és la tirada més forta; un 6c mantingut, llarg i amb roca una altra vegada excel.lent. La darrera tirada baixa una mica de grau però continua la tònica; molt bona roca i continuitat, amb un passet final que et fa bufar una miqueta...En definitiva una via atòmica!!!!!

L1: En Rafel obrint el llarg de 6b.

L2: En Jordi i en Rafel acavant el 6c. Praules den jordi -He disfrutat com un nen!-.

L3: La Maria acabant la Tormenta deVerano.

Dues vies molt i molt bones!

4 comentaris:

Mohawk ha dit...

Pel nom que teniu al blog, en aquestes dues vies hi ha força expansions, je, je, je...

Bona activitat! i benvinguts a la blogsphera per part meva, que encara no us havia llegit!

A tibar-li!

francesc ha dit...

tens raó, som uns boques!quan en veiem un el xapem sense contemplacions!
fins aviat!

Jaumegrimp ha dit...

Bona feina sí senyor! Vaja jugada amb la luxació, i sort que tenieu un company expert, jo vaig haber de baixar una hora caminant amb l'espatlla fora de lloc fins al cotxe! suposo que no va continuar escalant l'accidentat no?
Benvinguts a la blogosfera!

clubtascons@gmail.com ha dit...

jaume grimp, la resposta a la teva pregunta és SI! va continuar escalant. va realitzar les dues vies i es va quedar a escalar el dia després!pensa que no és d'aquest planeta. la fibra dels seus teixits estan millorades amb polvorons, trifàsics i sobretot, Voll-Dam!
Salut i gràcies per la ben vinguda!