dilluns, 19 de gener del 2009

ULL DE TER: CANALS I ROCA PER EMMARCAR

Després de constituir, per fi, el CET (Club d'Escalada Tascons) uns quans integrants hem estat el cap de setmana trepitjant neu i roca!!!

DISSABTE: DIRECTA AL FAJOL PETIT+ESPERÓ OCIDENTAL


Amb l'Albert decidim fer alguna cosa més entre neu i gel. Agafem els trastos i ens dirigim a la paret del gra de fajol. Davant nostre va en servosa i companyia fonent la neu, nosaltres l'anem col.locant altre cop al seu lloc.

Aquesta via és llarga i mantingudeta en el seu grau. Vam disfrutar molt fent per primera vegada el diedre del centre, on vàrem fer anar els piolets i els grampons com varem poder. L'Albert, patint lu seu, va extreure recompensa emportant-se un friend abandonat. ole cordada!






Aquí estic jo fent el mussol abans d'iniciar el llarg de mixte.







I l'albert a l cim, rostit com una cuixa de pollastre!!!!

Pregunteu-li per la via, a veure que us diu!!!jajajajaja



Tot baixant de la canal, ens decidim a fer-ne una altre que hi ha molt més a la dreta de l'estreta. Aquest cop decidimanar-hi a pèl. Sembla força fàcil. La veritat és que no resulta massa difícil i fins i tot l'albert es troba amb uns metres de mixt enxerinat que solventa no sense posar a prova els manuals de ioga haguts i per haver!!! Un visca per en Panzer!!!

DIUMENGE:L'ESTRETA A "PELU"+ VALL D'HOSTOLES

Al final ens quedem en Muniatu, en Servosa i jo. Passem la vesprada per set cases fent voll dams, estrelles i irlandesos(amb cafè descafeinat)...ep! i una ratafai per pair...després de beure molt, i de veure la fantàstica golejada del Barça...enfilem cap amunt amb la furgo den jordi, una vito que treu fum derrapant per ler corves!això és motor nanooooooo...

Al mati anem a fer l'estreta. Hi ha moltagent i la intenció és que en jordi tiri cap a munt rotllo cohet i en muniato i jo ens encordem i anem fent. Abans del primer ressalt però en muniatu em diu. -i si no pillem les cordes que? i jo li dic:-doncs vinga noi, fot-li! En Muniatu al primer ressalt, la corda que hi ha és d'en balta i en sergi, que ens els vàrem trobar fent la seva primera canal!Felicitats!


Un cop més la bèstia acabant la canal, sense corda i sense seny! Només en 27 minuts!!!Una gran disfrutada!!!






Un cop a dalt en jordi i jo anem a fer una via en roca al vessant Sud. En Muniatu però, ha vingut a fer canals, així que marxa en solitari cap a vall per tornar a pujar per l'occidental.


Nosaltres crestegem cap a l'altre banda fins a trobar el ràpel de la via...no sense abans posor-nos els gats i deixar la ferralla a dalt. La via està a raser del vent i hi toca el solei de puta mare. La roca és al.lucinant i els llargs no tenen gota de desperdici.


El primer és un 5+ de cinquanta metres amb les assegurances rient de nosaltres..., el segon són 40 metres de 6B+ molt tècnic i fi, amb un farcit de passos sobre regletes perfectes i diminutes que varen posar a prova el nostre equilibri i enginy en roca. el tercer és un 6a+ de roca, amb passos molt fins al principi i concentrats al final.

Una via exquisida, amb els seguros molt ben posats i molta continuïtat sobre placa. Per a nosaltres els graus força apretats.





En Servosa repelant la via

Fent el primer llarg.






El segon llarg.


I el tercer llarg.



12 comentaris:

JORDI QUELLOS LLOBET ha dit...

Eiva!!!
Primer de tot FELICITATS a en Panzer!!! Nano t'estas posant les piles!! i d quina manera!!! jajajaja!!!!!
Despres a tot els tascons, ja era hora que fessim una mica de coses amb cara i ulls!!!
Valencia, Muniatu, vau suar la vostre, ehhh? Si es que amb en servosa, sempre a fondu!!!
Servosa, ara ens toca viatjar amb tu, no? jajajaja ja ens n'aprofitarem, ja!!!
Endavant!!!

clubtascons@gmail.com ha dit...

ei embarques!!!!!
nanu la vàrem liar al vespre, bebent com poseïts, però l'endemà activitat suprema...en servo tira com una mala cosa i en muniatu et motiva pels descosits amb la seva xerrera descontrolada...en fi, tope guai!
fins aviat!

Carles ha dit...

ke pasa nanoooooooo! ke kom va tot suposo ke molt be. ja veus per qui la penya va a fondo,si no et poses les pilas no fots res (parlo per mi). per la canal en cesc amb els seus piolets apretant per derrera.tot una flipada . bueno records a la moni i a disfrutar salud.

Carles ha dit...

servosa sempre a fondo, pero es que en cesc no es queda enrera. la proxima monte rosa o mont blanc.

TRanki ha dit...

JOer en hivernal solejat a la paret de Gneiss i per la via durilla...i al darrer llarg tot TENSO, amb les assegurances a lloc...lloc lluny...bow...

Deu n'hi do!

Salut

Anònim ha dit...

Veig que la gent del nord-est no pareu de fer activitat... escalar, beure, veure el barça, escalar, beure, veure el barça...

Salut trempats aveure si ens trobem per algún racó de roca!

panzer ha dit...

Merci kellus! La veritat és que la falta de costum va traïr el meu ateïsme... Haurem d'anar-ho provant! Salut i a disfrutar!

clubtascons@gmail.com ha dit...

CARLES si hem d'anar als alps ja podem entrenar amb el mestre!!!

TRANKI la veritat és que val la pena pujar per una canal i poder fer aquest gneis excel.lent amb solet, molt bona via!!!la propera la del costat!
salut

ei victor, darrerament sortim sovint, ja vindran setmanes de no poder fer res, i a veure si ens veiem!

salut a tots!

JORDI QUELLOS LLOBET ha dit...

ei muniato com va tot per aqui!!! em pensava que havies abandonat el mon vertical? Ja veig que no! aixi m'agrada!!! En fin et vai trucar avans de marxar pero com sempre estas desconectat.... doncs re ja veus anar marxant amb la periquito per l'india i el nepal!!! jajaja
Recors de tots dos!!!
Albert doncs ja saps, no hi ha mes remei que anar provant. Ja saps, comences per la punteta i.... cap a dins... jajaja
Salut!!!

panzer ha dit...

si que tens raó, primer de tot la punteta...

Lluís Lleida ha dit...

Hola, estic segur que t’agradarà conèixer http://www.moviendolacola.org.
Si es així, fes-mo saber i et suscriuré a les actualitzacions mensuals del blog!
Salut i muntanyes.
Lluís Lleida
lluis@lafabricadetextos.es

RUMBA TEAM ha dit...

que cardeu nanoooooosss
esteu tot el dia el bar o que????

posa.hi algo el blog que el tens mort!!!
ni que sigui les calçotades!!

salut