divendres, 10 de juliol del 2009

TAUTAÜLL


Sortida dels Tascons a la contrada de Tautaüll a la Catalunya Nord. Una gran regió que ens van cardar però que es pot considerar com a catalana. En fi dissabte al dematí anem a la zona de l'engorjat aprofitant el temps ja que a la tarda han donat tempestes i efectivament ens mullem una mica i hem de plegar veles sota la pluja.

Jordi 6c+ dur a l'engorjat on un monodit li fa "pessigolles"

Fem cap al bareto de Vingrau a fer unes cerveses En Jordi, la Marina, la Mireia, la Gina en Joan i en Pau. Després d'una bona estona marxem a buscar un lloc per dormir i acampar amb les furgos.
Campament , sopar, tertulia, nit i a dormir.

Sopar al camp4

Les vies són maques i n'hi ha de tots els graus. Fem una extranya fila: un amb el menisc a cuenca, l'altre amb els tendons del braç escaldats i jo més pendent de la nena que de trepar, les noies no van casi tastar la roca i bé ja arribaran temps més gloriosos.

Jordi 6a+ "gavatx"

Però ens ho passem bé i riem molt que és l'important. Trobem a faltar alguns membres dels tascons que s'han rajat a última hora.


Joan 6b+ amb finura

L'endemà s'obre una mica el cel tot i que ha estat plovent tota la matinada i anem a un sector a derrera el poble buscant l'ombra.

Pau "Bridwell" i Gina "Hill"

Aquests gavatxos posen el grau picant en els sisens i deu n'hi do quins 6a i 6bs, nois, la zona és realment maca encara que la roca una mica plena de verdet i polsim, però prou adherent. Però es disfruta de l'entorn i la companyia.


Joan, Marina, Mireia i Pau

Fent el paperina, la foto la fa un francès molt simpàtic?? i la Marina demana un "choripan". En Jordi com no a dalt.

Joan i Pau

S'hi ha d'anar en bona forma a aquesta paret. Poques vies "fàcils" i bastant desplom.

Cara de com passen el avions.

Bé hora de marxar i anem a refrescar-nos a les gorgues que sembla la platja de Lloret.
En fi ja veieu les fotos.
Fins la propera sortida dels tascon on esperem que s'hi pugui apuntar més gent, que encara que algú no vingui, la sortida es fa igual i no valen les excuses rollo he quedat per engatar-me o em fan mal les cervicals, o haig d'anar amb bicicleta a fer el dropu. El club va començant a agafar forma i un nou impuls que ens pot portar qui sap si aviat a terres llunyanes a gaudir de grans montanyes. Una abraçada a tots.


2 comentaris:

JORDI QUELLOS LLOBET ha dit...

Mamons!!! Per fi una trobada com deu mana! jajajaja! Ja m'haguyes agradat ser-hi!!
Pau, aquesta nena ha crescut molt!!! (ho dic amb cara de sorpresa!)
Servosa, n'hi ha que no canvien, ehh? jajaja!!! vaia crac!
I per tots va, que cardeu tots lisiats? qui us va parir!!!
Ahhh, lo de tertulia per la nit... si ja m'ho crec, pero,no us heu deixat de nomvbrar les Voll-Damm!!! Ehhh, que aqui es sap tot, a qui voleu enganyar!!! Pendejos!!!
Apale una abracada i a la proxima jo m'apunto!!!

los hermanos macana ha dit...

Ep, nois, en vista de l'activitat puntera realitzada pels figures en una temporada meteorologicament molt dolenta al Karakorum, que us sembla si els Tascons proposen el grup per al piolet d'Or 2010?