diumenge, 4 de juliol del 2010

Via CADE a l'Agulla del centenar/MD/Ae

El dissabte, després de molts dissabtes sense fer gaire res,....anem a la pared nord de frares a fer la cade de l'agulla del centenar.Val a dir que un cop a peu de via, amb en Pau, ens impressiona una mica, i després de tant temps sense trepitjar la nord...ve...ni la nord ni la sud ni res de res...ens fem cacona als calçotets i dubtem una mica!!! Però hi posem com diu en Kellus:-Pit i cullons-, i ens hi aventurem.

La primera tirada és casi be tota d'artificial.El compi s'hi està una bona estona i jo, poc abesat al tema, pateixo una mica.

Enllacem el segon i el tercer llarg i va de collons...hi poso força de tot i el cor em va força peu baix...però poc a poc torno a sentir MONTSSERRAT!!!!I és que com diu en pau, aquesta muntanya o bé l'abraces o t'abraça ella jajajaja...

El quart llarg es presenta impressionant!Un fisurot que desploma...l'hi poso tot l'arsenal de friends,i els repetids i tot...fins al 5!?!?realment és el llarg de l'any!!!No tenim fotos.

El darrer llarg continua amb fisura però s'ha d'anar molt en compte que està força trencat i és força perillós...al coll de l'agulla passem de fer el cim i baixem que estem trinxats...si noi ens fem grans...

La via és molt guapa, hi hem fet servir una placa recuparable i uns estreps pel primer llarg.A la resta hi hem posat micros, aliens i tots els friens! Fins i tot el 5, tres vegades!!!

2 comentaris:

RUMBA TEAM ha dit...

Iep, quins cabrons!! aquesta la tenia en llista i s'ha de fer amb homes com vosaltres no hi voldrieu tornar i així m'acompanyeu?? friends? burils oxidats? Perfecte!!!
Salut nanos! Sortiu aquest finde?

francesc ha dit...

jo vinc a repetir-la quan vulguis!!!per cert,...quins plans tens per escalar properament?
pd:t'aniria be anar a montserrat entre setmana?
salut