dimarts, 24 d’abril del 2012

VIA INTRÈPIDA SIRENA


Apoteòssica linia d'escalada davant del mar...No tinc paraules per descriure el divertimento que vàrem viure en Pau i jo!!!
Simplement varem gaudir del lloc, la roca,l'ambient d'una manera extraordinària!

Aproximació amb barca del tiet Pere...mala mar, bufaba tramuntana. Ens col.loquem a popa amb tots els trastos carregats i visualitzem la via.Uns metres a la seva dreta sembla que la mar està més tranquil.la. Ens apropem molt lentament fins que d'un salt ens enganxem tots dos alhora a la roca. Esquitxats per l'aigua salada del mar observem com la barca s'allunya esporuguida per les onades!!!I nosaltres ens trobem per fi sols i amb un somnriure d'orella a orella!!!
Fem uns metres de boulder cap a l'esquerre i de seguida ens trobem sota la linia. Per fi començarem a escalar!!!
Boulder fins inici de via
L1: Un llarg per entendre la tònica de la via. Pared vertical fins i tot tumbant, amb roca semblant a un conglomerat de calcari gegant que et permet volar cap dalt com si fossis un mico. Gaudint dels moviments i de la grandesa del paisatge. No sense anar guardant forces i pila pels metres seguents. S'intercal.len rings amb ponts de roca. Nosaltres no fem servir cap altre assegurança però crec que s'hi pot posar coses si es vol.
 
L2: Des d'una bona posició, es surt cap a l'esquerre. Un llarg curtet i amb un tram finet al mitg. 
 L3: El tercer llarg passa per unes fisures i babaresa, curtes però intenses. També és curtet. Diuen que es pot empalmar amb l'anterior però nosaltres no ho vàrem fer.

 L4: Les vistes d'aquest llarg ja són impressionants...Les gabines passen per sota, i el mar cada cvop set fa més gran!!! Comença fàcil per anar tirant cap a l'equerre fins una placa de regletes i R. És potser el més senzill, però segueix la tònica dels altres. Jo el vaig fer de segon i vaig quedar sobtat quan de les dues mans se'm desprenia un bloc mida tele 24 pulsades...ufff.....quina passada..vaig quedar flotant en l'aire veient com baixava tot fins l'aigua! Preneu atenció!!!

L5: Un llarg més finet que l'anterior, amb sortida fina al final i roca un pel més trencada...més si vaig amb molt de compte no caigui res més!!!! Un cop a dalt reunió al pi i 30' fins cala mongó. 
Us recomano fer aquesta via.Per disfrutar...i aneu-hi amb barca que la sensació d'aventura no us deixarà indiferents.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

això s'avisa mamonassos!!
Quins cracks...salut i ha cuidar-se!
Rumbateam

panzer ha dit...

Quins crakssssssssssssss!

panzer ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.